PMU verwijderen wenkbrauwen,ogen en lippen


Wanneer je niet tevreden bent de permanente make-up kunt je deze laten verwijderen. Want ondanks dat de term ‘permanent’ anders doet geloven, kun je PMU verwijderen. We vertellen je op deze pagina graag meer over onze werkwijze en prijzen.


Waarom PMU verwijderen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je zou willen kiezen voor PMU verwijdering. Wellicht vind je de kleur of vorm van je (semi)-permanente make-up niet meer passend bij je huidige stijl, of misschien is het resultaat niet zoals je had gehoopt. Waar vroeger het advies vaak was om te wachten tot de PMU vanzelf vervaagde, is het nu mogelijk om dit proces te versnellen en de PMU professioneel te laten verwijderen.


Permanente make-up verwijderen met laser

De meest gestelde vraag is: “Is het echt mogelijk om PMU te verwijderen?” En het antwoord daarop is een volmondig ‘ja’. De technologie is de afgelopen jaren sterk vooruitgegaan, en nu maken we gebruik van laserapparatuur speciaal ontworpen voor dit doel. De Q-switch laser staat hierbij centraal. Deze laser werkt met zeer korte maar intensieve impulsen, die in nanoseconden worden afgegeven. Het voordeel hiervan is dat de laser zeer gericht de PMU kan aanpakken zonder de omliggende huid te beschadigen. Dit betekent dat er na de behandeling geen littekens of andere huidbeschadigingen zichtbaar zijn. De veiligheid van je huid staat bij ons voorop, en daarom kiezen we voor deze geavanceerde technologie.


Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie