Wenkbrauwen zorgen voor uitstraling en uitdrukking van uw gezicht. Het is heel belangrijk dat er voor het bepalen van de vorm van de wenkbrauwen goed gekeken wordt naar de verhoudingen in het gezicht.

Een verkeerd geplaatste wenkbrauw kan al snel een boze of verbaasde uitdrukking geven of een gezicht juist ronder of langer laten lijken wanneer de wenkbrauweniets te hoekig, te rond, te lang of te kort worden getekend.

Voor de behandeling wordt, samen met klant, uiterst zorgvuldig de juiste vormen kleur gekozen. Dunne, onregelmatige of zelfs geen haargroei van de wenkbrauwen kan met permanent make-up gecorrigeerd worden zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwdie pastin het gezicht. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanent make-up worden gecamoufleerd. De volgende behandelingen zijn mogelijk:


  • Soft powder brow/ zachte poederwenkbrauw: Bij deze techniek wordt de wenkbrauw geheel ingekleurd meteen passende bruintint van donker naar licht met een specialetechniek waardoor je een zacht eindresultaat krijgt.
  • Bijwerken/opfrissen bestaande permanente wenkbrauwen


Na het aanbrengen van permanente wenkbrauwenadviseer ikhet gebruik van een zonnecreme met hoge factor. Deze creme beschermd de huid tegen het blekende en oplichtende effect van dag- en zonlicht. Zo blijft de permanent make-up langer mooi.