Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Permanente make-up biedt vele voordelen ten opzihcte van gewone make-up. In de eerste plaats is er natuurlijk het gemak. U staat 's morgens al op met een verzocht uiterlijk en u hoeft niet meer aan de slag met eyliner, wenkbrauw -of lippenpotlood. Dat spaart tijd en voor sommigen een hoop geklieder. Het is een ujitkomst voor brillendragers die vaak problemen hebben met het aanbrengen van oogmake-up. Bovendien is het erg handig voor vrouwen die veel sporten.

Gemak is niet het enige pluspunt. Allerlei schoonheidsfoutjes kunnen ermee gecorrigeerd worden. Niet iedereen heeft immers ideale wenkbrauwen, ogen of lippen. Bij sommigen vervaagd de lipcontour bij het ouder worden. Door het aanbrengen van een natuurlijke liplijn zullen de contouren weer zichtbaar worden. Anderen hebben door ziekte of veelvuldig epileren geen wenkbrauwen meer over. Het zal de gezichtsuitdrukking verbeteren door mooie natuurlijke hairstrokes te plaatsen.

De ogen kunnen met een eyeliner geaccentueerd worden, waardoor het gezicht sprekender wordt. Tevens kunnen littekens in de hoofdhuid gecammoufleerd worden door haartjes te pigmenteren. Dit is een geschikte behandeling voor mannen.