-Patricia Nelissen-

Cosmetisch centrum Maastricht-HeuvellandWenkbrauwen zorgen voor uitstraling en uitdrukking van uw gezicht. Het is heel belangrijk dat er voor het bepalen van de vorm van de wenkbrauwen goed gekeken wordt naar de verhoudingen in het gezicht. Een verkeerd geplaatste wenkbrauw kan al snel een boze of verbaasde uitdrukking geven of een gezicht juist ronder of langer laten lijken wanneer de wenkbrauwen iets te hoekig, te rond, te lang of te kort wordengetekend. Voor de behandeling wordt, samen met klant, uiterst zorgvuldig de juiste vormen kleur gekozen. Dunne, onregelmatige of zelfs geen haargroei van de wenkbrauwen kan met permanent make-up gecorrigeerd worden zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauw die past in het gezicht.  Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanent make-up worden gecamoufleerd. De volgende behandelingen zijn mogelijk:


  • Schaduwtechiek/wenkbrauw naturel:  Bij deze techniek wordt de wenkbrauw geheel ingekleurd met een passende bruintint.
  • Hairstroketechniek/haartjestechniek: Bij deze techniek worden haartjes gepigmenteerd/getekend in de huid.
  • Bijwerken/opfrissen bestaande permanente wenkbrauwen 

Na het aanbrengen van permanente wenkbrauwen adviseer ik het gebruik van een zonnecreme met hoge factor. Deze creme beschermd de huid tegen het blekende en oplichtende effect van dag- en zonlicht. Zo blijft de permanent make-up langer mooi. 
 
 
Informatie over slecht geplaatste permanente wenkbrauwen
 
Helaas komt het nog veel te vaak voor dat permanente wenkbrauwen niet goed zijn geplaatst. De vorm of de kleur is niet juist. In de meeste gevallen zijn er mogelijkheden deze wenkbrauwen te corrigeren. Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies.