Patricia Nelissen Gespecialiseerde praktijk  voor cosmetische en medische tatoeage

Ruim 10 jaar ervaring in het plaatsen van permanente make-up  -  verwijderen en corrigeren van permanente make-up  -  verwijderen pigmentvlekken  -  verwijderen goedaardige huidafwijkingen en littekens - medische tatoeage - camouflage littekens Verzorging na de behandeling

 

De genezingstijd van permanent make-up bedraagt ongeveer een week. Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een rol. Persoonlijke hygiëne is tijdens de genezingstijd van de permanent make-up absoluut noodzakelijk. Direct na het aanbrengen van de permanent make-up is de getatoeëerde plek  ingesmeerd met een verzachtende zalf . Behandel de het behandelde gebied als volgt:

1) Raak de permanent make-up zo min mogelijk aan met de handen.

2) Smeer de wond (met schoon gewassen handen) in met de zalf die u   van de behandelaar heeft meegekregen. Gebruik geen andere zalf en laat de zalf ook niet door iemand anders gebruiken.

3) Druppel geen wonddesinfectiemiddelen zoals Sterilon® of Betadine® op de wond.

4) Draag geen pleisters of verband over de permanent make-up .

5) Breng in geen geval cosmetica aan op de wond gedurende de genezing.

6) Vermijd tijdens het genezingsproces contact met zwemwater (chloorzwembaden,bubbelbaden, natuurlijk zwemwater). Maak tevens geengebruik van sauna of stoombad.

7) Stel de getatoeëerde plek niet bloot aan de zon of zonnebank (ook niet met een zonnebrandmiddel). Gebruik ook na de genezingstijd op de permanent make-up altijd een hoge beschermingsfactor tijdens het zonnen.

8) Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pussen, kleurverandering van de wond of bij pijn altijd contact op met de huisarts.

9) Gezichtsbehandelingen met fruitzuren kunnen de kleur van de permanent make-up doen veranderen. Vermeld altijd even dat de specialiste deze gebieden vrij laat van het product waar de fruitzuren in zitten.
Bellen
Map
Info