Patricia Nelissen Gespecialiseerde praktijk  voor cosmetische en medische tatoeage

Ruim 10 jaar ervaring in het plaatsen van permanente make-up  -  verwijderen en corrigeren van permanente make-up  -  verwijderen pigmentvlekken  -  verwijderen goedaardige huidafwijkingen en littekens - medische tatoeage - camouflage littekens 
Het kan voorkomen dat uw permanente make-up niet mooi is gezet of dat u niet meer tevreden bent met het resultaat. Of het nu gaat om verkeerd geplaatste of ongewenst gekleurde wenkbrauwen, lipliner of eyeliners: het kan een enorme aanslag op uw zelfvertrouwen betekenen. Een behandeling bij ons kan dan een oplossing voor u zijn.

Gedurende de behandelingen met onze laser zal uw permanente make-up steeds lichter worden om uiteindelijk helemaal te verdwijnen. Meestal zijn 3 tot 6 laser behandelingen nodig om de permanente make-up geheel te verwijderen. 2 a 3 behandelingen zijn vaak voldoende om de PMU zodanig lichter te maken dat deze vernieuwd kan worden. 

De behandeling duurt erg kort, meestal niet meer dan 5 minuten in totaal. Direct na de behandeling kan het gebied wat zwellen. Thuis kunt u het behandelde gebied koelen om late zwelling tegen te gaan of te verminderen.


Bellen
Map
Info