Patricia Nelissen allround permanente make-up 

10 jaar ervaring plaatsen permanente make-up  -  verwijderen en corrigeren van permanente make-up  -  verwijderen pigmentvlekken  -  verwijderen goedaardige huidafwijkingen en littekens  
Plasma ooglift

 

Wat doet plasma?

Plasma zorgt voor een direct liftend en verjongend effect en heeft ook een positief effect op de langere termijn. Zonder schade te veroorzaken aan de onderliggende weefsels verdampt de huid tijdens de behandeling en de vrijgekomen warmte zorgt ervoor dat de vezels die zich in de dieper gelegen huidlaag bevinden samen trekken.  De aanmaak  van collageen en elastine worden gestimuleerd. Dit geeft een onmiddellijke verstrakking van de huid. 

Hoe gaat een plasma ooglift behandeling?

Een uur voor de behandeling brengt u de verdovende creme aan die ons van ons heeft meegekregen. 

Na het intake gesprek  waar samen met u de behandeling wordt besproken zullen er foto’s van het te behandelen gebied gemaakt. Hierna wordt de huid gereinigd en gaat de behandeling beginnen. 

Direct na de behandeling ziet u allemaal kleine ronde bruine puntjes en kan de huid wat  vocht vasthouden en warm aanvoelen.  Dit kan enkele dagen duren.  Natuurlijk mag u het behandelde gebied thuis koelen, maar vooral niet te vaak en niet te lang. In de dagen na de behandeling zullen de korstjes donkerder en harder worden.  Na ongeveer een week vallen deze eraf.  Er mag niet aan deze korstjes gekrabt worden. Dit benadeelt het huidherstel en kan zorgen voor littekenvorming en pigmentverkleuringen. U krijgt een speciale gel mee waarmee u de huid mag insmeren. Deze zorgt voor een beter herstel van de huid.

Nadat de korstjes van de huid zijn af gevallen ziet de huid er roze uit. Uw huid gaat zich van nature uit weer herstellen en zal een mooi egale en strakke structuur aannemen. Een plasmabehandeling geeft het behandelde gebied een mooi en liftend effect.

Na de behandeling is het belangrijk dat u uw huid goed verzorgd met de geadviseerde hydraterende crème om de huidvernieuwing te stimuleren en overdag te beschermen met een SPF30 om zonverbranding van de huid te voorkomen. Wij adviseren u om de SPF30 meerdere keren per dag te aan te brengen.

Het resultaat van de behandeling is optimaal na ongeveer 3 tot 5 maanden. Dit heeft te maken met de collageen opbouw in de huid. De huidreacties na de behandeling, het huidherstel en het resultaat van de behandeling kunnen verschillen per persoon.  Dit is afhankelijk van uw leeftijd, uw huidconditie, de behandelde zone en het aantal sessies. In sommige gevallen is een tweede behandeling nodig voor een nog mooier resultaat. Dit kan na deze periode en zal tegen een gereduceerd tarief zijn.

De behandelmogelijkheden

Deze behandeling voor een ooglift, algehele huidverbetering en het liften en verstrakken van de huid wordt bijvoorbeeld toegepast op:

 • Boven- en onder ooglid correctie
 • Wallen verstrakken en verminderen
 • Kraaienpootjes verminderen
 • Littekens verminderen
 • Acne huid/littekens verminderen
 • Lifting van hals en kaaklijn
 • Rimpels (bijvoorbeeld mondgebied en neus-lippen-plooi)
 • Huidoneffenheden verwijderen 


In een intake gesprek bespreken wij de mogelijkheden van deze unieke behandelmethode en bepalen wij of u in aanmerking komt voor de Plasma behandeling. 

Is een plasma ooglift behandeling voor iedereen geschikt?

In principe is de behandeling voor zowel mannen als vrouwen van jong tot oud geschikt. Uw gezondheidstoestand en uw huidconditie zijn belangrijk voor het veilig kunnen behandelen. In sommige gevallen zal de huidspecialiste besluiten dat er niet behandeld kan worden of enkel in overleg met een behandelend arts.

Contra indicaties:

 • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Zwangerschap
 • Gebruik van antibiotica
 • Metalen implantaten in behandelgebied
 • Overige geïmplanteerde elektrische apparaten
 • Diabet

Bellen
Map